logo

DESPRE NOI

image

Proveniti din radio, am coordonat si implementat solutii analogice si digitale pentru proiecte de instalare studiouri radio pentru marile retele nationale, am instalat si pus in functiune site-uri de emisie cu puteri instalate de pana la 100Kw, am proiectat si inovat solutii tehnice complexe pentru gestiunea si transportul semnalului.DESPRE RADIOTOOLS

In spatele RADIOTOOLS se afla profesionistii care au instalat studiouri, emitatoare si facilitati tehnice pentru radiouri si retele nationale precum Radio21, Europa FM, Vibe FM, Smart FM, Radio Total.

image

Am proiectat si pus in functiune un sistem centralizat inovativ de gestiune a spatiului publicitar si al programelor locale pentru Radio21 si Europa FM.

Avem cea mai indelungata si complexa experienta in lucrul cu solutii digitale precum Axia-Telos.

Am definit identitati audio notorii folosind cele mai bune procesoare audio (Omnia, IDT, Orban).

Am ajutat cele mai bune voci din FM sa-si expuna toate calitatile folosind cele mai bune procesoare de voce (Vorsis, Focusrite, Symetrix, Alesis).

Am identificat solutiile si am instalat configuratii de emitatoare-antene in cele mai neobisnuite locatii pentru a obtine acoperirea cea mai buna (ex. Radio21 & Europa FM pe turn CET Constanta).

​ Am coordonat echipe de profesionisti in vederea mutarii si instalarii tuturor facilitatilor tehnice pentru sedii centrale prevazute cu pana la 8 studiouri.

Am realizat transmisiuni Live (OTA si Streaming) din cele mai neobinuite locuri, inclusiv din vehicule aflate in miscare si am construit studiouri provizorii care au functionat perioade indelungate in cele mai vitrege conditii.

Am realizat proiecte indraznete cu bugete reduse, folosind experienta, inovatia, perseverenta si viziunea.

Am acumulat experienta si priceperea de a folosi la maximum resursele pentru cele mai bune rezultate.